نقش دامپزشکان در فرایند کسب نشان حلال|نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فراورده های دامی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - رضا موسوی در گفت و گو با خبرنگار بازار، با اشاره به گردش مالی چهار هزار میلیارد دلاری غذای حلال در دنیا و سهم یک درصدی ایران اظهار داشت: این صنعت هر سال 12-10 درصد رشد دارد.
وی ادامه داد: متولیان بحث حلال شامل 56 کشور و از جمله ترکیه هستند که توانسته اند با برندسازی بین المللی این موضوع پیشرفت های زیادی در این زمینه داشته باشند.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه از قبل از سال 96 وزارت جهاد کشاورزی با جدیت این موضوع را دنبال کرده بود، بیان کرد: مولفه های مختلفی است که در این زمینه نظارت می شود تا یک محصول شامل این برند شود.
موسوی با اشاره به نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فراورده های با منشا دامی اظهار داشت: در حال حاضر 17 باب کشتارگاه طیور فعال، 29 باب کشتارگاه دام، 9 هزار مرکز عرضه، 19 باب سردخانه نگهداری، 58 واحد بسته بندی، 67 کارخانه خوراک دام طیور و آبزیان، 28 واحد تبدیل ضایعات، 58 مرکز جمع آوری شیر خام و 20 واحد بسته بندی وابسته و مستقل تخم مرغ در اصفهان در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: نقش دامپزشکان در فرایند حلال در کشتارگاه های دام شامل نظارت بر رفاه حیوانات از ابتدای پرورش تا کشتار مطابق حقوق حیوانات در اسلام است که از جمله قوانین و مقررات حمل و نقل حیوان بازرسی قبل از کشتار مراحل کشتار و غیره است.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان در رابطه با اقتصاد حلال نیز گفت: در سال های اخیر تامین کنندگان مختلف به دنبال گسترش کسب و کار خود با بهره برداری از بخش های صنعت حلال در حال رشد هستند.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/927420/